Over ons

2005 Het begin van Veldzicht

Veldzicht is gestart door Laurens en Marijcke de Graaf. Na enkele jaren is een oude schuur gesloopt en werd op de vrijkomende grond een blok van vier vakantiewoningen gebouwd. Deze huizen werden snel populair. De meeste gasten bleven komen, sommigen zelfs meerdere keren per jaar. Na 13 jaar vonden Laurens en Marijcke het tijd worden om dichter bij familie in Midden Nederland te gaan wonen en hebben ze besloten om voor Veldzicht op zoek te gaan naar nieuwe eigenaren.

2019 Veldzicht Groede

Per half maart hebben wij, Sacha & Roger Luijten, de sleutels van Veldzicht over genomen van Laurens en Marijcke. Wij zijn beiden afkomstig uit Limburg en al jaren woonachtig in Noord Brabant. Na wat opstart activiteiten is sinds april 2019 Veldzicht Groede geopend voor onze gasten.

Voor ons een bewuste keuze: de rust en ruimte van het landschap, de polders, de prachtige authentieke kust, het levensritme van de streek. Voor ons geen onbekend terrein. Reeds meerdere jaren verbleven we hier regelmatig en Sacha heeft een deel van haar jeugdjaren doorgebracht in Zeeuws Vlaanderen. Na jarenlang werkzaam te zijn in de zakelijke dienstverlening, maken we nu een bewuste keuze om ons leven anders vorm te geven. Van Veldzicht willen we de komende jaren ons nieuwe bestaan maken. Samen met onze blonde labrador Ollie, onze poes Jonny en de schapen Max & Lex heten we iedereen van harte welkom bij Veldzicht Groede.

Geruime tijd zijn we ook actief in de organisatie van kleinschalige culinaire evenementen. Van workshops tot privé-diners, buitenkooksessies, (wijn)proeverijen etc. Binnen Veldzicht willen we het culinaire aspect, naast de verhuur van de vakantiewoningen,  geleidelijk vormgeven. We zijn ervan overtuigd dat de prachtige natuurlijke uitstraling van Veldzicht een mogelijkheid biedt om een totaal plaatje aan onze gasten te presenteren, overnachten dichtbij de kust in de weidsheid van de poldernatuur, genieten van pure eerlijke gerechten gecombineerd met de gastvrijheid van ons beiden die we graag aan jullie, onze gasten, aanbieden.