Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Domein Veldzicht Groede

Versie 01.01.2022

Boekingen:

Boekingen die we ontvangen (telefonisch, internet, e-mail) worden binnen 24 uur via mail bevestigd. Bij het boeken horen we graag of er een 5e persoon van de woning gebruik zal maken (dit i.v.m. het bijplaatsen van een extra bed) en of je een huisdier mee wil nemen.

Prijs:

Bij de huurprijs is inbegrepen de huur van de vakantiewoning, het gebruik van de bijbehorende parkeerplaats, energie, water, tv, internet en BTW. Voor de keuken stellen we keukenlinnen ter beschikking (1 handdoek, theedoek en vaatdoek). Niet inbegrepen is de eindschoonmaak, toeristenbelasting en het gebruik van beddengoed en handdoeken.

Eindschoonmaak:

De eindschoonmaak bedraagt  € 55,- voor de woning.

Toeristenbelasting:

De hoogte van de toeristenbelasting wordt jaarlijks vastgesteld door de gemeente en bedraagt voor 2022 € 1,50 p.p. per nacht.

 

Beddengoed en handdoeken:

Graag verzorgen wij een beddengoedpakket, bestaande uit hoeslaken (200×90), dekbedovertrek, kussensloop én opgemaakte bedden. Hiervoor reken wij € 9,00 per pakket. De huur van handdoeken-pakket, bestaande uit 2 handdoeken (groot en klein) en 1 washandje, bedraagt € 6,00 per pakket.

 

Huisdieren:

Het meenemen van huisdieren is toegestaan in overleg. Wel geldt een maximum van 1 hond per huis. Graag wel even bij de boeking vermelden.

 

Vertrek & Aankomst:

De vakantiewoning is toegankelijk vanaf 16:00 uur. Op de dag van vertrek vinden we het fijn als je tussen 10.00 en 10.30 uur de woning hebt verlaten, zodat we voldoende tijd hebben om alles voor te bereiden voor de volgende gasten.

 

Betaling:

50% van het boekingsbedrag ontvangen we graag binnen 7 dagen na toezending van de bevestiging en factuur. Daarnaast dient het restant uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode overgemaakt te zijn:

  • Bank : ABN-AMRO
  • n.v. : VOF Cerasis Domein Veldzicht, Groede
  • IBAN : NL94 ABNA 0596008287
  • BIC : ABNANL2A

Aansprakelijkheid:

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade van welke aard ook tijdens of ten gevolge een verblijf in een van onze vakantiewoningen. We gaan uit dat onze gasten onze inrichting waarderen en er op een correcte manier mee omgaan. Mocht blijken dat er desondanks toch schade is ontstaan dan zullen we dit bij de uitcheck verrekenen.

Annuleringen:

Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode is 35% van de huursom verschuldigd. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van het verblijf of bij voortijdige beëindiging van het verblijf is de volledige huursom verschuldigd. We raden je daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.